How קידום אתרים בגוגל can Save You Time, Stress, and Money.



איך מבצעים מחקר ביטויי מפתח איכותי? במאמר הזה מפורטות שתי שיטות מצויינות שיסייעו לכם לבצע מחקר ביטויי מפתח בצורה שתיתן מענה לכל תהליך הקידום האורגני שבכוונתכם לבצע.

כפי שצוין קודם לכן בפרק התוכן, הנגשת התוכן לגוגל צריכה להתבצע בצורה מובנית ככל האפשר, תוך שמירה על היררכית תוכן הגיונית ועושה שכל. אחת המתודות לבצע סוג כזה של שיוך תוכן לרמה ההיררכית שלו היא שימוש בתגיות.

החברה היחידה שהצליחה לעשות שינוי אמיתי ויסודי בעולם הדיגיטל הישראלי.

בסופו של יום, אתם צריכים לעבור על כל העמודים באתר ולדאוג שיהיו כמה שיותר קישורים פנימיים רלוונטיים כך שהגולשים יהנו לגלוש באתר שלכם ויתחילו את הדרך בעמוד מסויים ויסיימו בעמוד אחר כאשר בין לבין הם דפדפו בכמה שיותר עמודים ושהו בהם כמה שיותר זמן.

מן הסתם, לא ניתן לקדם אתר אם גוגל בעצמו לא "מכיר" אותו (שלום שלום, לא סחבקיות וכאלה).

טבעי יהיה אם נמצא פה ושם עמודים שמנוע החליט שלא לאנדקס, אולם אם אחוז נכבד מן העמודים באתר לא כלול באינדקס, זה כבר אומר דרשני.

זהירות! שימוש לא נכון באנקורים בקישורים חיצוניים עלול להזיק. כתבתי על זה מאמר נפרד (למתקדמים): מלכודת האנקורים.

אך אם יש ביטוי more info כמו "שרשראות זהב" לצורך העניין, יהיה כדאי לייצר עמוד ייעודי לביטוי.

רגע לפני שאנחנו מתחילים בתהליך התכנון והקידום האורגני של האתר שלנו, החלק החשוב ביותר ביצירת אסטרטגיית הקידום הוא הבנת פעילות המתחרים או במילים אחרות – מחקר מתחרים. בשלב זה, ננסה למפות את כלל המתחרים שלנו, להבין מה היתרונות שהם מספקים ללקוחות שלהם, אילו שירותים הם מציעים שאנחנו לא מציעים, כיצד נראה האתר שלהם, מהי חווית המשתמש המוצעת בו, כמה אמינות, סמכות ומקצועיות האתר של המתחרים משדר, איך נראה פרופיל הקישורים שלהם, ועוד אינספור משתנים שכדאי ורצוי לבדוק לפני שמתחילים.

בניגוד לתהליך קידום ממומן, הרי שבקידום אורגני אין לבעל האתר שליטה על קישורי האתר שיוצגו בדף תוצאות החיפוש, אולם ישנן לא מעט פעולות שיכול בעל האתר לבצע על מנת לעודד את מנוע החיפוש לייצר קישורי אתר כאלה.

אהבת? גם ברשימת תפוצה שלי אני מפנק :-) ועל הדרך נותן מתנה >>

כ"כ חשוב לי שתצפו בזה ולכן שילמתי על צילום מקצועי, עריכה, כתוביות וכו' והעלתי ליוטיוב, בחינם, זו ההזדמנות שלכם ללמוד להיות מאסטרים ולהתמקצע, אחת ולתמיד:

לא נרחיב בנושא זה יתר על המידה, אולם נציין כי תהליך קידום אורגני בשנים האחרונות, על פי פרסומים שונים, עושה יותר ויותר שימוש בסיגנלים חברתיים על מנת לאמוד את הסמכות, הרלוונטיות, המומחיות והמקצועיות של בית עסק.

ה"עכבישים" האלו שגוגל מפעיל עולים לא מעט כסף, כנראה במיליוני דולרים ולכן, בכדי לחסוך בעלויות ובשביל להספיק יותר סריקות, גוגל דאג לכך שהעכבישים הללו יצליחו להבין על מה אתר מדבר דרך סריקת הכותרות שבו.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *